Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

det var min första
blick in i en ny värld och
världen ser på mig




Bunden vers (Haiku) av Olof RB
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-12-27 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof RB
Olof RB