Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är väl kanske inte strikt haiku, men... äsch. Det är sent och jag är trött :)


För alltid för evigt

Du är brevid här
och pratar utan mig för
alltid för evigt




Bunden vers (Haiku) av Olof RB
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-16 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof RB
Olof RB