Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens Solo







Se hur jag leker under eken.
Här är jag lycklig och ensam.
Så oförstörd, vilar jag ögonen på horisonten …
En konst som består av osagda ord.
Här är jag kung av lugn.
Egen kärlek till en stund av sol och bortglömd jord.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob