Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oden, plyschkatten, har otroligt nog inte fått ett hem än.


Tidigare nämd

Tidigare nämd
den gråa katten i plysch
är hemlös ännu




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-08-05 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten