Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gav mig styrkan du inte hade

du ger mig mod
att försöka
du ger mig styrka
att orka

du hjälper mig
komma upp
på sadeln
och börja trampa

du ler, släpper taget,
och ser mig trampa iväg
med vinden i mitt hår
faller jag igen.

Nästa gång klarar jag mig själv
tack vare dig
du lärde mig.




Övriga genrer av Nette
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette