Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kardborredagar

 

 

biter sig fast

borrar sig djupt

infekterar




Övriga genrer (Aforism) av Anna*
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-06 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej Anna.
Jag tycker om din dikt.
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*