Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Herre

.

...för att jag återigen fått möjligheten
att ta tillvara på mitt liv




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 08:48



Bookmark and Share


  karenina VIP
mkt finstämda och vackra rader. att känna tacksamhet i det som är, det är både stort och vackert
2010-08-17

  rebecca d
glad!
han som ger oss det...hela tiden...!!!!
bit för bit...o i tacksamheten växer det...
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mejja