Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld - och ur askan kommer jag att uppstå

 

 

det brinner

en eld

i en sjö av

tårar

 

i katakomberna gömmer jag mig för demonerna

som lojt bidar i skuggorna

 

i smaragdgrön rök

brinner jag

och jag tänker

visst

måste elden sakta falna    i en sjö av tårar

visst

måste elden kvävas                    kväsas           slockna

 

 

jag vet

att permafrosten rosslande ger upp

motvilligt smälter   

och rinner som

tårar

längs dina kinder

 

när biet flyger uppstår min själ

 

honung droppar från dina fingrar

 

du

lockar mig

 

jag brinner

med evig eld

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-07 02:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fantastisk poesi....vilken målande känsla.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP