Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron bygger torn på insidan


Jag vet inte hur man bär smärta åt någon annan
men jag vet att jag vill

Jag vet inte hur man kan lindra när det finns ett
avstånd som begränsar

Jag vet inte hur man stoppar tanken att vandra
till dit där smärtan existerar

Just nu vilar ingenting stilla i ett upprört sinne
och jag vet inte vart eller hur det går att stilla sig

Jag vet bara vad jag vill

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-07 15:39



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint!
2011-01-14

    ej medlem längre
tänkvärt, ja. Och lysande titel!
2010-12-03

  Anna Nyman
Fina och tänkvärda ord...och tack för applåd...mee
2010-11-27

    lärjunge
... som ett plötsligt värmande ljus
för små huttrande
vilsna inom isglittrande guldskog
2010-11-20

  Aspergergirl
Detta var bland de känslosammaste dikter jag läst på länge. Jag känner igen mig i den. Åh vad den säger mycket!
2010-09-03

    ej medlem längre
Att rädda? Att läka? Svårt ... svårt att vilja, men inte kunna. En dikt som känns, känns
2010-08-15

  RogerIvan
Den här texten berör verkligen...
kanske berör den på tusen olika sätt,
beroende på läsarens eget perspektiv.
för mig är det jobbigt att läsa för jag känner bara sökandet av tillräckligt starka skäl att skymma den egna inre oron...
2010-08-07

    ej medlem längre
Verkligen vackra tankar.
Jag tar av mig hatten.

//F.
2010-08-07

  Catharina Edin VIP
Känsligt, och känslosamt -
2010-08-07

  anits VIP
Vackra mycket tänkvärda rader
som berör, mycket........
2010-08-07

  Yrre VIP
Oj, vilken text, fångar och får en att tänka!!
2010-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa är att gå till Den som bättre än någon annan vet vad det vill säga att bära andras smärta och som bar även din.
2010-08-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Josanilla!

Kanske dela smärta, tänker jag. Men det är kanske samma sak i detta fall. Hälsar Fredrik
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP