Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två

Betvivlar
på grund av repriserna på dig
ett bett mellan självskrivna tankar
och blod

Ett falskt alarm och du frågar
vad jag har byggt mitt urverk av
och jag säger att det är bara för att jag har råd

MInst en millimeter kvar till mål och det mesta jag äger nu
är av guld
och du bryr dig inte om att jag sjunker
att jag aldrig aldrig kommer att gå i mål

Ty du är Gud
och jag bad aldrig till dig

Vi var aldrig i centrum samtidigt

Jag strålade sorgligt
du stänkte din tålmodighet över varenda sida i Bibeln
och vi levde aldrig lika, inte ens en vers

Vad röstade du på?
Hur såg du på världen?

Alltid rött, alltid rätt.
Eller?




Fri vers av Vildljus
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-08-07 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildljus