Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rum

Dörren stängs
till mitt rum
Instängd
Avstängd
Utestängd
Och det finns ingenting
kvar härinne
som inte påminner om dig
Luften är kanske ny
men det känns inte så
stolen
sängen
glasen
kaffekopparna
temuggarna
vinglasen
handfatet
soffan
fläkten
som för länge sedan slukat din sista slinga rök
allt talar
samma språk
talar ditt språk
Överallt avtryck
Osynliga kan man tycka
Men jag ser alla
jag ser dem alla hela tiden




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-08 11:53



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Jag gillar hur du staplar orden på varandra men ändå får det att flyta snyggt och kännas naturligt. Och känslan som du fångar.
2010-08-15

  Lars Hedlin
Inre syn...och känsla...
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP