Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd färg

Det står en liten planta kvar
i fönsterblecket
bortglömd
bakom en fransig gardin
har den överlevt
på nästan ingenting
en outslagen ringblomma
som är gul
eller orange
kanske röd
inget vet ännu
utom ringblomman

den längtar
efter varliga händer
mullrik jord
varmt regn
den längtar
efter en större jord

det kan aldrig vara
försent
att plantera ut
en sådan ringblomma




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 11:44



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Gillade den, undrar vilken färg den blommar i.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP