Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken, ta mig hem

Ännu en gång nådde början sitt slut.
Jag kunde inte undgå att jämföra smärtan.
Det kändes som att ett tåg kört över mig.

Men ändå…
Så står jag här på perrongen igen,
väntandes på ett nytt tåg.
Som förhoppningsvis tar mig hem.




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-08 17:41



Bookmark and Share


    Johanskriver
Jättefint skrivet, särskilt sista versen är väldigt bra!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson