Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor


Ångra aldrig något som fått dej att le.

Det är inte alltid lätt
Saker går fel, saker går snett
Tankar du tänker, ord som du säger
Egentligen borde man tänka på viktigare grejer...
Livet sviker, livet sårar
Många gånger bjuder det på tårar
Men i mörka stunder är det viktigt att se
Att livet har många vackra stunder att ge
Så min vän kom ihåg de...
Ångra aldrig något som fått dej att le
För livet har så otroligt mycket att ge.




Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-08 18:19



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Skönläst..
Ord som får mig att le!
2010-08-27

  Amorina
Vackert skrivet med ett fint budskap!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz