Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon håller burken hårt i sin hand, burken som är full med starka smärtstillande Omgivningen har ingen aning om att denna flicka snart ska dö på grund av att dom inte har sett henne, för att dom inte gav henne en chans


Hennes ben skakar av livets obalans

Hennes hjärta skriker av smärta
hennes ögon ber om hjälp
Hennes kropp, den lilla nätta
hon vill aldrig någonsin bli sedd

Hon gömmer sig i skuggan av sig själv, hoppas att ingen ser
Hoppas att ingen hör när hennes röst skriker: Jag orkar inte mer

Du är allt, Jag är ingenting
Du har allt, jag har ingenting

Hennes ben skakar av livets obalans
hennes händer darrar av ilska
Hennes inre musik har tappat sin klang
hon omsluts av det djävulska

Hennes fingrar slutar känna
hennes ögon slutar att se
Livet vill hon bara lämna
hon orkar inte längre be

Hennes öron kan inte längre höra
hennes mun kan inte längre prata
Hon tvingas att utföra det hon hoppats på att slippa göra
hon känner hat, hon kan inget annat än att hata

Hon hatar den som förde henne till världen
Världen hatar henne

Världen är inte längre någon plats för flickan
Skallgång efter skallgång, hon blir aldrig hittad














Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-24 10:43



Bookmark and Share


  Gin83
Jag hittade absolut en bland dina verk som berörde!
Denna är starkt berörande och väldigt målande
Känner panikångesten och den klaustrofobiska instängda känslan trots att hela världen finns runt omkring henne.
Gör väldigt ont att läsa och man visualiserar sig en liten flicka som sitter ihopsjunken med huvudet hängandes i händerna.
Det är mörkt runt omkring henne trots att det är människor och ljus och mitt på ljusa dagen.
Det är många människor som känner sig bortglömda och osedda och som befinner sig i ett alldeles eget privat mörker.
Ursäkta min krångliga kommentar..kände och såg mycket när jag läste den.
Mycket bra
2018-02-13

    ej medlem längre
Outstanding!!!

Många sådana människoöden, och kanske särskilt KVINNOöden i världen, i Sverige, och de lär bli fler, av flera orsaker

En av de viktigaste texterna här på poeter någonsin
2012-09-24

  Annika Persson


att vara sig själv behjälplig

sa hon när hon lärt sig ett öde

skönt att slippa vara i mitten

bland alla fåfängligheter,
2012-09-24

    Upplandspoeten
Vackert skrivet, men ett hemskt öde!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz