Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
X:et som satte ärr.


Vi får se

Man ger allt man har
tills det inte finns något kvar

Man blottar sin själ
man vill ju han väl

vad får man tillbaks
ja ett ständigt vaks

man tycks ändå inte inse
man slutar att be

Han förminskade mig till storleken av en loppa
jag trånade efter att våga hoppa

Han drog mig itu bit för bit
han gjorde det med flit

Jag kan aldrig förlåta det som var
han dög inte som livspartner men kanske han duger som far

vi får se.




Bunden vers av AminaKrantz
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-13 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz