Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man insett att ens liv aldrig kommer att få en mening.


Demoner klappar mig på axeln

Rykten blir ens vardag
Livet blir ens fängelse
Ångesten fyller min trasiga kropp
Och än finns det inget hopp

Ett vattenfall av tårar forsar var dag
En tomhet likt ett svart hål fyller mitt hjärta
En smärta större än världens alla krig
Men ändå stänger jag ut min inre frid

Mörkret omsluter mig och blir min vardag
Demoner klappar mig på axeln
Jag är fast i en värld mellan himmel & jord
Där folk bara lärt sig ordet självgod

Meningen med mitt liv står inte skrivet
Bortglömd i en värld som saknar medkänsla
Jag står här känslolös utan förväntan
Drömmer mig bort till dödsrikesgläntan

Man lär sig att leva sitt meningslösa liv
Man vänjer sig att gråta sig till sömns
Man tar emot skit och tomma hot från alla håll
Trots detta har man noll koll.




Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 22:34



Bookmark and Share


  Gin83
Den här är helt fantastisk .
De tre första styckena biter sig fast och står starka även för sig själva.
Hela alstret är välkomponerat och varje stycke följer verkligen det tidigare.
Sjukt imponerad av denna.
Fick en känsla igår kväll att jag va sugen på att gå in o läsa lite av dig o denna gjorde mig verkligen inte besviken.

Gillar din ordmagi.
Dödsrikeslängtan va sällsynt vemodigt vackert...och även många av dina andra uttryck.

Mästerligt!!!
2018-05-16

    ej medlem längre
Usch, så bra!!! Hoppas det inte är självupplevda känslor
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz