Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du rörde en vas, en radio




du var här
en stund låg du vid min sida
du satt i mitt fönster
du rörde en vas, en radio

regnat i dagar nu
luften fuktig och tung
jag står i det avtryck
din gestalt gjorde
i rummets orörlighet




Fri vers (Fri form) av SaraT
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-08 21:20



Bookmark and Share


    romeosjulia
jag gillade den här!
2010-08-08

  Vildkärlek
Jätte bra =)
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

SaraT