Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrköpt lärdom

 

 

Framtiden kan inte förutsägas

Det förflutna kan inte förändras

Den enda skapande stunden

kan bli märkt av vishet

som ett evigt glittrande pärlband av nu




Övriga genrer (Aforism) av Anna*
Läst 178 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-09 12:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
...och just nu - är livet som bäst....för det är den pärlan vi kan hålla i handen -
2010-08-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så fin och viktigt att leva och njuta av nuet!
2010-08-09

  Carina Larsson
Precis så här är det! Tänkvärt och bra.
2010-08-09

    leelee
Vackert slut...ser mig vandra på glittrande pärlor.... :-)
2010-08-09

    ej medlem längre
vackert
2010-08-09

    ej medlem längre
Få rader, men de säger desto mer!

För mycket text kan ofta distrahera, medan
få rader fångar det centrala ...


Hälsn. Ann
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*