Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst in

Du kan flaxa med dina svärtade vingar
rakt i mitt ansikte
skräna så högt
att luften skärs
i tusen delar
och alla löften
du någonsin utdelat
splittras
igen
och
igen
tills allt blir
till stoft
ett
damm
ett
ingenting
Men du kan inte
sticka din vingpenna
i min innersta kammare
för dit når du
aldrig




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-09 13:25



Bookmark and Share


  yta
Jättebra tempo i texten, riktigt bra
2010-08-21

  katastrofromantiker
Jag gillar verkligen tempot i den här! Tycker den ska läsas ganska fort. Och argt. Som besvikelse som övergått i ilska.
2010-08-15

  Anna*
Oj, så bra! Jättestark om integriteten som består trots allt!
2010-08-12

  Peter Matsa
Den här gillar jag.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP