Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semestertider

Tid för vila
avbrott i vardagen

Bästa sättet vilket inte är allom givet
är att åka bort
lämna de vardagliga förpliktelserna
försöka få distans

Och i stället

Fokusera på nuet
bara vara

Träffa människor
som bär på fragment
till det som bildar min historia

Höra sorlet av minnen, bruset...

Vara på platser som känns igen
så nära men ändå så långt borta

AA






Fri vers av AA VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 00:09



Bookmark and Share


  Anna*
Önskar dig en riktigt skön semester =0)
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP