Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onestep to much


Har nu tagit mig lite
vatten över huvudet.
Plask. Plask.
Igen.
Man är aldrig för gammal
för nya misstag.
Och somliga lär sig aldrig.
Tänker nu ta ett steg tillbaka
och begrunda var det var
som gick fel.
Hmmmm.
Gick väl vilse regnet
och dimman.
Skulle haft KKP
D.v.s. karta, kompass
och paraply.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP