Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vreden som viker

Vreden som viker
då faran är bortjagad
matar sina små




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-11 20:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En sådan fin trippel!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten