Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter

Söka kunskap
för att förstå
vad det innebär
att bryta något destruktivt
är viktigt

Vad avgör
att människor
som lever i kaos
förmås
att ta tag i livet

Livet
Detta halmstrå
som är skört
där vi alla balanserar
på en knivsegg

Några mer
andra mindre

Ingen vet på förhand
vem som faller

Både lyckan
och oyckan
finns runt hörnet

Ta vara på det liv
du har

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-11 22:58



Bookmark and Share


  Anna*
Livsvisdom och jag tackar dig för att du skrev om detta svåra att bryta det destruktiva.
2010-08-11

  Miss Mod
Så sant, för vad är alternativet? Tänkvärt.
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP