Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända

Att beträda
det okända

Trots kunskap
är man oförberedd
på mötet
med människor
som bär på
dyrköpta erfarenheter

Berättelserna
etsar sig fast

Viktigt är att stå kvar
och lyssna
ta in

Vad annat
kan jag göra
som medmänniska

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-12 00:04



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Anonyma Alkoholister eller??
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP