Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JA just så!

Precis sådär
just så

Andra gången ja just så

Vaknar till bruset av fallande regn

TA om igen
säg inte nej

Bli inte arg nej seså gör som jag vill

Brister inom
vackra ljus försvinner




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-12 10:10



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den här kräver fler läsningar för att riktigt kunna fånga...det gillas
2010-08-12

  anits VIP
Berörande och vemodigt
2010-08-12

  stefan.g
Kan inte placera den riktigt...Något speciell.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin