Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en jävla fitta eller att bara använda den elakt



Fy fan för dig, ditt vidriga snusk! Och så söker du dig till mig av alla människor för lite förståelse och sympatier.

Jag ger dig noll, din nolla.


Du är så äckligt involverad i dig själv, så hopplöst misslyckad amoröst att det är skrattretande.

Ha ha ha!

Din självömkan är så flottig att det rinner ur mungiporna.

Smöööööööööööör

Och det är du förresten bra på, rena rama kocken, som smörar för andra i diverse skickligt snickrade komplimanger.

Dumma jävlar, dom som köper din show.


Du låtsas att du är intresserad av andra människor men sen ligger du med dom och skickar hem dom helt otillfredsställda.

För du går ju alltid först, förlåt kommer först och sen vill du sova.


Det verkar som att du går in för att sabba för andra, ger dig på stackars offer som redan har kärlek och partners bara för att suga ut det goda och lämna dom kvar i spillrorna efter deras trasiga relation.

Taskigt, nej, tragiskt din motherfucker!

Och att du är så jävla självblind är fan värsta. Jag vart så upprörd att jag fick lust att banka skiten ur dig!

Men jag är så rädd att slå sönder spegeln...












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Starfish-Aura
Läst 1083 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-12 18:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
djävla slut du fick till där, excellent i sin kontradiktion.
2011-02-16

  Lars E Jönsson
den var lysande bra...........så djädra snyggt.......slutet suveränt
2010-10-16

  Sinuhe
Haha! Oväntat slut som lyfter hela dikten.
2010-09-26

  blaite
Du shit denna var så bra
2010-08-17

  Robert W
tyckte det här var en rätt skön urladdning.
en sån mot en jävel som knullat en och bara skitit i en sen efteråt, en självgod sucker, men i och med "vändningen" så tycker jag texten blir ganska uddlös, lite feg på nåt sätt. som om du inte angriper riktigt utan bara "fyndar till det"

synd på en fin titel. intressant läsning dock.
2010-08-13

  Mr Lindemann VIP
En bra "turnaround" där på slutet så
det var mycket talande och belevenda
innan med
men, som sagt slutet "gör" texten
2010-08-13

  David Calvert
gillar slutet, skarpt!
2010-08-13

  C.Degerfeldt
grymt skrivet! så jävla rätt liksom.
2010-08-13

  Ola Rydberg
bra starkt
ilsket flöde
och ja snyggt slut
2010-08-13

    SoSk
Wow, vändningen gör skillnaden. Väldigt bra!
2010-08-13

  Suzy med punkterna
Här spann det loss ordentligt, mycket snyggt!!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura