Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hänger ihop om man kan se tecken




det röda på läppen
det blåa i ögat
det gröna i handen
det vita över halsen
det svarta över hela ansiktet


kroppsspråk blir teckenspråk
eller tvärt om

som om den färgblinde bryr sig om fysisk logistik

men jag bet i läppen och det röda framträdde
och jag grät stilla, fast tårar inte är blå
och grep efter tafasthet med allt vad styrka jag äger
och vitnade om halsen du grep i flammande mönster
och döden drog skuggade slöjor

teknikaliteter i ett mönster










Fri vers (Modernistisk dikt) av Starfish-Aura
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-27 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura