Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storytelling for adultchildren, sagor för vuxenbarn





Trembling and remembering
youths collected fears
hands of gods and mothers
all doing missions as good as they can

Child's skin untouched


Fearing and overhearing
calls of ghost and past
all the bare backs that never break
but fail to make security and lessons learned

Child´s skin touched

Learning and yearning
for the tales are written handless
in chains of genetics on environmental walls
Putting abuse on secret display

Children's skins bruised


Fleeing and feeding
trades of destructive struggles
Smothered to yell and kicked to walk away
making footsteps for next generation to walk in

Child's skin scarred


Growing and unknowing
that chains are stronger than sense of love
for children who have children never grow up
they just make new life's born to fail

Children who's skin was untouched
Children who's skin were touched
Children who's skin were bruised.
Children with awful scares

....makes adultchildren that multiply by there inherited will to mend hurt with love that never existed.



Och jag skriver det på engelska mamma för att det gör ondare på mitt språk.
Men för mig egen skull ska jag översätta


Skakande minns jag
min barndoms samlade minnen
händer av gudom och dig
som gjorde det ni skulle så gott ni kunde

barnet som var orört

Rädd och medveten
om ropen och spöken från det förgångna
alla starka ryggar som inte bröts
men som varken skänkte trygghet eller lärde sin läxa


barnet som vart rört


Lärandes och längtade
efter det skrivna ödets författare
i rakt nedstigande led från genetiken och miljöns utrymme
som sätter våldet i rummet, direkt och gömt

barnet som fick märken


flyende och sökande
resterna av den destruktiva kampen
tystad att skrika och sparkad att gå
för att göra fotspår åt nästa generation

barnet som fick ärr


Växande och ovetande
att kedjor är starkare än känslan av kärlek
för barn som aldrig växer upp
föder endast nya liv till att misslyckas


Barnet som var orört
Barnet som var rört
Barnet som fick märken
Barnet som fick så fula ärr

...gör vuxenbarn som förökar sig eftersom de har en nedärvd önskan att laga smärta med kärleken som aldrig fanns.












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Starfish-Aura
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-08 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura