Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosens tango randevouz






jag går sönder
lite
när du tittar
på mig
så där
innerligt
besviket

och jag
vill kupa
mina händer
runt dina
kinder
säga som
det är

att det
inte är svårt
att älska dig
det är bara
väldigt svårt
att göra det
genom mig







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Starfish-Aura
Läst 503 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-21 22:51



Bookmark and Share


  Effell
Aj, den gjorde nästan ont i sin träffsäkerhet. En tankevurpa av självinsikt; det kan vara lika komplicerat att ge kärlek som att ta emot den.

2012-12-07

    ej medlem längre
Super! Fin utformning med enkel struktur blir en text som inte bara passerar :D
2012-11-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura