Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig promenad

Följ med mig ut i skogen
Men se så, kom då
Ta du stövlar om du vill
men själv tar jag sandaler
för stövlar är för stadsfolk
och inatt är jag skogsfolk
Du behöver inte ta med dig något
Min ränsel är packad med smörgås och te

släpp ut håret, jag tror skogen gillar det
Och vi ska skynda oss nu medan vi kan se stigen
Jag tror månen har gömt sig under tjocka molnslöjor
men mina glittrande ögon lyser vår väg
Vart vi ska?
Vi ska andas in frid och lyssna på ljud.
Sippa te under natthimlen och höra granars knarr
och asplövens darr i natten
Smyga så tyst vi kan på barrmjuka stigar
vika undan hallonsnår och vada i bäck
Framme vid gläntan ska jag lägga ut min filt
och duka upp
och där ska vi sitta
se solen gå upp




Prosa av Lindalou
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-12 22:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken vacker bild av en tur i skogen. Du lyckas fånga en medryckande bild!
2010-09-01

  Anna*
En skön text med njutningsfaktor som är enorm!
2010-08-12

  Suzy med punkterna
Oj så underbart vackert...
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou