Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Immigration


Du ville ha en annan slags immigration,
en sort som gick djupt in under huden
och förenades med blodet

Jag bara stod där
med dina läppar tätt tryckta mot mina
och kände det stiga i kroppen
och jag blev rädd
för att försöka nå så långt in
att jag blir du och vi blir oss
Och vad händer med oss sen...

Försvinner våra märken
eller sjunker de bara djupare in
och tvättas rena
eller blir de till öppna sår

Du sa du ville ha en annan sorts immigration

Jag sa jag ville ha emigration




Fri vers av Erik W
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-13 13:31



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat om en frågeställning
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W