Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet som var en voodoodocka

Ljuset sluter sig och mörkrets händer kommer allt närmare
Kraniet vill springa men kroppen är bunden
att vara rädd är inget alternativ
att springa går ej
Genom att följa och lyda går det att leva
I en kropp som inte finns.




Prosa (100-ordare) av Sofia Hansson
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-14 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson