Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B-kräftelse

Hon har skurat golvet i värmen

en fuktig hårslinga

hänger framför ögat

bakat en kaka

vit choklad och jordgubb

ska väl smaka

står framför spegeln

lägger make up

satt på sig en klänning

snart kommer han

snart är pappa här




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-08-15 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kunde ha varit mer vulgär, men tanken var god.
2014-07-06

  aol
så berörande ömt vackert skriftat, blev glad,
2013-05-26

  Juliusz Wilczynski
Du har verkligen en talang att avsluta dina dikter på ett oväntat sätt. Snyggt!
2012-10-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
strålande slut på en välgjord dikt
2012-01-12

  zallander
Härligt korta meningar ,kort och koncist
2011-12-05

    igen
Säger mycket med bara några få rader.
Skiftet i slutet är bäst.
2011-04-26

  yta
det berör att läsa det du skriver.
2010-08-21

  Lars Hedlin
Målande och fängslande!
2010-08-16

  katastrofromantiker
Väldigt målande och enkelt på samma gång.
Tycker om namnet på dikten. Om man vill kan man se det lite som en ordlek med att vara B-kändis.
Fin iaf!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP