Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta tillbaka

 

 

Jag har gråtit
tills jag inte kunnat
längre
men jag valde att göra det
inne på polishuset
i det filmade förhöret
för jag tänker inte bli nåt jävla mörkertal

 

Jag tror att jag såg dig idag
för du gör varje man till ett hot
och när jag satt på bussen hem
såg jag dig igen
Jag slutade nog att andas
Samma kläder
samma kropp
samma händer
som jag aldrig ville ha
på fel plats i fel stad
och om det verkligen var du,
ja, Gud vet
och jag vet
att Gud inte finns

 

Det har varit min kropp
Det har varit min rätt
min värdighet och
jag ska hitta tillbaka
Jag ska gråta
tills jag inte kan längre

 

 

 

 




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 641 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-16 00:32



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Som alltid...
...så jäkla bra.
2010-08-16

  stefan.g
Tårar är bra, det gör en hel, dock blir glädjen i en försoning det som gör en stark. Vägen tillbaka blir då ej lång......Bra skriven!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed