Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsändare

Hon sa:

- "Vissa människor har inget existensberättigande"
-"Dom tillför inte mänskligheten någonting"
-"Dom är fula och obegåvade"
-"Dom har ingen utbildning"
-"Såna simpla och helt onödiga människor
ska du inte umgås med"
-"Dom har helt enkelt ingen rätt att leva"

....

Hon sa...ja, min Gud, hon sa mycket..




Fri vers av Stardust VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-09-30 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP