Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min dröm

I min dröm
Var det jag och du

I min värld
Lyste månen på oss

På denna natt
Var du bara för mig

Så var ditt leende som värmer mig
Och dina ögon som lyser genom mig




Fri vers av Den röda poeten
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 15:29



Bookmark and Share


    Beldish RaWr
Lätt, mjuk, fin... detta är verkligen något fint på gång !
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Den röda poeten