Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Eviga Rosen



Varje gång jag ser dig
Ser jag en ros

Varje gång jag känner doften av dig
Känner jag doften av en ros

Ty en ros kan vissna
Men inte du

Himlen i ditt ansikte
Stjärnorna i dina ögon
Kommer alltid att finnas för mig




Fri vers av Den röda poeten
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den röda poeten