Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Edelweiss min var är du
Var med mig
Inte vill jag vänta
Nu vill jag känna doften av dina blad

Ekandet av mitt skrik efter dig slutar aldrig
Vandrade i väntans land
Isblomma är du ej för mig
När vill du komma till mig

Kärleken är du
Som själva ditt namn

06-06-2009




Fri vers av Den röda poeten
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den röda poeten