Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min glädje



Varje gång jag ser dig
Varje gång jag hör dig
Varje gång jag tänker på dig

Blir jag glad och varm
Du får världen att stanna
Du får mig att fastna för dig

Du är min värme och glädje




Fri vers av Den röda poeten
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den röda poeten