Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidspress


Tiden dömer inte,
frågar inte efter rätt eller fel.
Den bara är.
Ständigt närvarande.
Tar för sig.
Knaprar obevekligt på.
Äter bit för bit av ditt liv..
Utan pardon
Så, lilla människa,
vad gör du med din tid?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 21:35



Bookmark and Share


  Anna*
Tränar på att njuta av nuet i varje innevarande stund =0)
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP