Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser till Stockholm i helgen



Tanken var "lätt bagage".
Fri från alla materiella ting.
Inga tunga väskor med en massa:
"kan va- bra-att-ha" eller
"tänk-om...""och-för-den-händelse att"
NEJ, bara mitt lyckliga fria "Jag"!
I ressällskap med min frisläppta ande
och min lössläppta syster.
Så var tanken.
Men från tanke till krass verklighet
är steget väldigt kort....
(bara två steg från garderoben, faktiskt.)
.....
Man måste ju ha skor att byta med.
(man kan ju få skoskav tex)

Bäst att ta med långbyxor också förresten.
(det blåser ju alltid i Stockholm)

Den där gästlägenheten låter härlig.
(måste nog packa ner lakan kanske....)

Vädret har ju varit lite ostadigt sista tiden...
(Det får bli paraply! för säkerhets skull)

Bilresan är väl inte så lång...men köerna...
(tar med CD-spelaren och
senaste inlästa Paulo Coelho)

Man brukar ju bli lite småhungrig på resor.
(fyller på godis-kex-läsk-förrådet imorgon)

Såja syrran! Here we go!

Himmel! En fräsig klänning!
(ifall vi går ut och svirar! det var nära ögat!!!)

YEAH! Let´s go!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 10:09



Bookmark and Share


  Blåbäret
*skrattar
blir lätt så...ambitionen är ju god i allafall

är det så att man planerar resan för mycket i förväg? man vet redan vad man kommer att göra, och därmed vad man kommer att behöva...hmmm :))
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP