Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

Åter till vardagen
in i selen
de vardagliga rutinerna
bara finns där

Frågor som legat i träda
fångas upp
maskineriet börjar så sakteliga starta
om än med lite motstånd

Vare sig man vill det eller ej
börjar man inse
att semestern är slut
och en ny tid tar vid......

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-18 00:00



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, nu på måndag kör skolor igång igen och allt återgår till välkända rutiner som också kan vara rätt skönt =0)
2010-08-18

  Elinsomalltid
Japp, så ere ;P
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP