Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna livliga natt!

Det lockar och det ropar
natten sjunger

En vacker sång
så helt i extas

Att vara lugn
och bara notera
är kanske svårt,
men ack så berusande

Mina drömmar skimrar av "LIVLIGHET"




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-18 11:17



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt skön och Livlighet är ett skönt ord att smaka på =0)
2010-08-23

  mare VIP
Mycket fin...
2010-08-19

  Blåbäret
Härligt!
2010-08-18

  Junitvillingen
Sådana drömmar kan vara ack så berusande sköna! Himla härlig dikt, underbart formulerad & sinnlig i allt sitt skimmer. Bravo Lars - du visar återigen prov på din författartalang:-)))
2010-08-18

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin