Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kommer hösten?


När ska träden

När ska träden
få sin färggranna klädsel
och tändas av eld?




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-08-18 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten