Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katthemmet är fullt

Katthemmet är fullt
så många väntar på hem
även de rädda




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 14:31



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fin haiku med ett viktigt budskap!
2010-08-18

  Mats Henricson
I Eskilstuna riskerar katthemmet att läggas ned pga ekonomiska problem, vilket vore tragiskt, hoppas att de får nya medel så att de kan fortsätta......
2010-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Här i Gävle har de fått ny och större lokal.
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten