Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu första dikten/texten på poeter.se. Hoppas ni gillar den. Skrivet: sön 15 agu 2010


Vara du och jag

Vill se på dig,

att du verkligen ser mig.

Och inte den mask som du tror är jag.

Vill att du visar mig,

vem du verkligen är.

Och inte den alla tror du är.

Vill att det ska vara..

Du och Jag.

Och inte..

"Du" och "Jag".




Fri vers av Ashkwon
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 15:50



Bookmark and Share


  Hawk
Fastnade för denna dikt som är mycket tänkvärd!
Bra skrivet med ett fint flyt.
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ashkwon