Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010 - 08 - 23!


Jag ber dig.

Snälla.

Låt mig vara.
Låt mig leva mitt liv.

Utan att undra vad du gör.
Utan att undra vad du känner.

Utan att sitta och stirra på dig.
Utan att höra mina tankar om dig varje dag.

Gå ut ur mitt huvud.
Gå ut ur mitt liv.

Eller kom hit.
Säg att du aldrig kommer lämna mig.

Snälla lämna mitt liv.
Om du inte tänkt vara mitt ljus i det.




Fri vers av Ashkwon
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-23 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ashkwon