Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon..

Jag såg hur du kollade på mig.

Jag var hopplös för dig.

Hur skulle jag kunna ändra på det?

Du slutade kolla på mig.

Du frös ut mig.

Jag blev en i mängden.

Vad har jag gjort dig?

Från en i mängden till en skugga.

Såg du mig?

Jag var skuggan i ditt liv.


Nu är jag bara en gnista i all aska.


Hjälp mig..


Den slocknar




Fri vers av Ashkwon
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-08-20 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ashkwon