Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka gömslen

I ett litet hörn av mitt hjärta

Där gömmer den sig

Min hemlighet

Det jag försöker glömma

Det jag försöker förneka

Det som min tårar för länge sedan borde spolat bort

Men den har borrat sig in så långt

Att den blivit en del av mitt hjärta

Min hemlighet

Mitt livsöde

Min kärlek




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman